+355 4 2259 425 info@ivodent.edu.al

Akademia Ivodent - Metoda te perparuara Ivoclar

Ne Akademine Ivodent do te ambjentoheni me Metodat e perparuara Ivoclar. Te tilla jane pajisjet, laboratoret e punes praktike por edhe pedagoget qe do tju ndjekin ne kete proces.

Ivodent

Artur Battenfeld ( Ivoclar Gjermany ) dhe Antonio Carannante ( Specialist i larte ne Tekniken Dentare ) do tju ndjekin hap pas hapi ne te gjithe procesin e punes praktike.

Tekst

tekst

tekst

Mos prisni kaq gjate Regjistrohuni sot!

Pse te na zgjidhni ne, pse IVODENT ?

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image