+355 4 2259 425 info@ivodent.edu.al

Ivoclar eshte leader boteror ne teknologjite dhe mjetet profesionale dentare.

Akademia Ivodent eshte realiteti zyrtar i Ivoclar ne Shqiperi; Kjo do te thote qe studentet tane jetojne e studiojne ne nje ambjent ku perfshihen Metoda e studimit, pedagoget por edhe mjetet e pajisjet Ivoclar.

Ivodent

Text.

Text

Mos prisni kaq gjate Regjistrohuni sot!

Pse te na zgjidhni ne, pse IVODENT ?

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image