LDSH

Nisma “Laboratorët Dentarë Shqiptarë” (LDSH) është një iniciativë e Akademisë Ivodent për të identifikuar dhe rrjetëzuar laboratorët dentarë shqiptarë që punojnë me përkushtim dhe pasion në fushën e Teknikave Dentare në mbarë botën. LDSH është një mundësi unike për të shkëmbyer përvoja, njohuri, bashkëpunim dhe rritje profesionale midis laboratorëve, studentëve, pedagogëve dhe cilitdo grup interesi.

ShtetiQytetiEmri i laboratoritPërgjegjës LaboratoriPunimi protetikStaf
ShqipëriTiranëKacdedja Dental GroupFlamur KacdedjaFikse, mbi implante, lëvizshme, ortodonci, digjitale.32
ShqipëriTiranëEri BunguriEri BunguriFikse, mbi implante, lëvizshme, digjitale.15
ShqipëriTiranëDental Pro LaboratoryMario JahjaFikse, mbi implante, ortodonci, digjitale.15
ShqipëriTiranëKenga Dental LaboratoryGezim KengaFikse, mbi implante, lëvizshme, digjitale.15
ShqipëriTiranëDental One LabNard HyraFikse, mbi implante, lëvizshme, ortodonci, digjitale.13
ShqipëriTiranëVisi Lab & PartnersElvis GinaFikse, mbi implante, lëvizshme, ortodonci, digjitale.12
ShqipëriLushnjeExpres dentalGezim IsajFikse, mbi implante, lëvizshme, digjitale.12
ShqipëriFierDent izmirArif İnceFikse, mbi implante, lëvizshme, ortodonci, digjitale.11
ShqipëriTiranëHappydentcenterRoland NurediniFikse, mbi implante, lëvizshme, ortodonci, digjitale.10
ShqipëriTiranëJahja DentArjol JahjaFikse, mbi implante, lëvizshme, sinter, digjitale.10
ShqipëriTiranëDibra dentalArgent MetaTeknika Digjitale.10
ShqipëriTiranëWhite Lab LuisAurel HysenajFikse, mbi implante, lëvizshme, ortodonci, digjitale.9
ShqipëriTiranëDentalnobleHasan SoyluFikse, mbi implante, digjitale.8
ShqipëriTiranëGrand Dental LaboratorRamiz ÇelmanajFikse, mbi implante, lëvizshme, ortodonci, digjitale.7
GjermaniMynihCad-Tron DentallaborDurak Ademi, Elsid MehmetiFikse, mbi implante, lëvizshme, ortodonci, digjitale, të kombinuara.7
ShqipëriShkodërXhoni Dental LabXhon MiriFikse, mbi implante, digjitale.6
ShqipëriPeshkopiNikolli dental diberArtur NikolliFikse, mbi implante, lëvizshme, ortodonci, digjitale.6
ShqipëriElbasanEdentalArian ShuliFikse, mbi implante, lëvizshme, digjitale.6
KosovëGjilanEstetika DentValdet HuruglicaFikse, mbi implante, digjitale.5
ShqipëriTiranëConfident LabEdison NeliFikse, mbi implante, lëvizshme, ortodonci, digjitale.5
ShqipëriFierGold Dental ArtSaimir BrahimiFikse, mbi implante, e lëvizshme.5
ShqipëriElbasanMitarjaAlbert MitarjaTeknika digjitale4
ShqipëriShkodërS.D.S LabTaulant ShaqiriFikse, mbi implante, lëvizshme, digjitale.4
ShqipëriTiranëÇelmani Dent LaboratorFestim ÇelmanajFikse, mbi implante, digjitale.4
ShqipëriDurrësLaborator dentar SalillariErgys SalillariFikse, mbi implante, lëvizshme, ortodonci, digjitale.4
ShqipëriTiranëGolden dentalErvin ZekaFikse, mbi implante, lëvizshme, ortodonci, digjitale.4
ShqipëriTiranëEPG DentaltechPandush GuciMbi implante, lëvizshme, digjitale.3
ShqipëriTiranëKredentalAmarildo ShuliFikse, mbi implante, digjitale.3
ShqipëriTiranëSmile fixLulzim TushaFikse, mbi implante, lëvizshme, digjitale.3
ShqipëriTiranëKiev DentalJulian RushitajFikse, mbi implante, digjitale.3
KosovëPrishtinëVDentVegim DemaFikse, e lëvizshme, digjitale.3
ShqipëriFierRegola d'ArteGenti DylgjeriFikse, mbi implante, lëvizshme, ortodonci, digjitale.3
ShqipëriTiranëAta-dentArben LlukajFikse, mbi implante, e lëvizshme.3
KosovëPejëFiard-dentArben ShalaMbi implante, e lëvizshme.3
ShqipëriTiranëHM-DentOltjan GjokutajFikse, mbi implante, digjitale.3
ShqipëriTiranëHS dental labHenris ShuliFikse, mbi implante, digjitale.2
ShqipëriTiranëAl-DentAlesia AliçkaFikse, mbi implante, lëvizshme, ortodonci, digjitale.2
ShqipëriTiranëIsodent.YTSokol TashaFikse, mbi implante, lëvizshme, digjitale.2
KosovëGjilanArt DentalLiridon EjupiFikse, mbi implante, digjitale.2
ShqipëriKorçëVital Dent LabNuci RapoFikse, lëvizshme, digjitale.2
ShqipëriShkodërLaborator Dentar XhabijaNeritan XhabijaLëvizshme.1
ShqipëriTiranëEnea DentalEnea GuxoFikse, mbi implante, lëvizshme, digjitale.1

për informacione mbi LDSH kontakto: info@ivodent.edu.al

Mbështetja nga kompanitë lider botërore

Kompanitë partnere i ofrojnë Akademisë Ivodent aparaturat, materialet dhe teknikat më të fundit me qëllim formimin e studentëve për tregun global.

Orët mësimore në laborator

Fokus i Akademisë është aftësimi praktik i studentëve nëpërmjet laboratoreve dhe praktikave profesionale.

Diplomë e akredituar

Diploma e Akademisë Ivodent është e akredituar dhe e njohur në gjithë sistemet ndërkombëtare. Marrëveshje të veçanta për ekuivalentim janë me shtetin Gjerman.

Akademia Ivodent

Rruga “Fortuzi” nr 91

1016, Tiranë

info@ivodent.edu.al

+355 69 606 0775

+355 69 700 3070

© Akademia Ivodent – Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Rrjetet tona sociale
website