Partnerët

Bashkëpunëtorët tanë janë lider botëror në prodhimin e materialeve, aparateve dhe teknologjive dentare. Nëpërmjet qendrave të tyre të edukimit ato mbështesin Akademinë Ivodent për të qenë gjithmonë e përditësuar me fjalën e fundit të zhvillimit.

Bashkëpunëtor Shqiptarë

Depo Dorina Mele CO vazhdon mbështetjen e saj qysh prej ditës së parë të Akademisë duke kontribuar në bazë materiale moderne dhe duke ofruar iniciativa që studentët të krijojnë sipërmarrjet e tyre private në sektor. DMCO është përfaqësues zyrtar në Shqipëri i mbi 30 kompanive lider botëror të materialeve, paisjeve dhe teknologjive dentare.

Akademia Ivodent Universiteti i Laborantëve Dentarë
Germany

BEGO

BEGO është një kompani me reputacion të jashtëzakonshëm brenda industrisë dentare. Pajisjet dhe materialet “Made by BEGO”, sistemi i provuar BEGO und BEGO know-how janë sinonim i produkteve me cilësi të lartë, në të cilat kombinohen siguria dhe besueshmëria. Ideja revolucionare e përdorimit të mbushjes së veçantë të arit, të prodhuar duke përdorur metodën e rrotullimit për restaurimin e dhëmbëve në vend të mbushjeve të arit të rrahura, e bënë të famshëm dentistin Dr. h.c. Wilhelm Herbst dhe i dhanë atij një doktoratë nderi. Nga këto fillime u zhvillua një kompani, e cila u dëshmua jashtëzakonisht e suksesshme në industrinë e dhëmbëve. Sot, tradita dhe fryma pioniere janë ende një nxitje dhe një detyrim për menaxherët dhe punonjësit. BEGO dhe punonjësit e tyre janë të përkushtuar mbi mirëqenien dhe shëndetin e pacientit.

Akademia Ivodent Universiteti i Laborantëve Dentarë
Liechtenstein

Ivoclar Vivadent AG

Ivoclar Vivadent AG është një nga kompanitë dentare më të mëdha dhe më inovative në botë, duke ofruar një gamë të plotë të produkteve dhe sistemeve për dentistët dhe teknikët dentarë. Me rreth 3500 punonjës në mbarë botën, e pranishme në më shumë se 120 vende dhe me filiale dhe zyrat e marketingut në 29 vende, Ivoclar Vivadent është një prani globale dedikuar avancimit të praktikës së stomatologjisë për dentistët dhe teknikët. Ivoclar Vivadent, me seli në Schaan të Lihtenshtajnit, është një nga kompanitë kryesore dentare në botë. Suksesi i kompanisë bazohet në një portofol të plotë të produkteve dhe sistemeve, kërkime të rëndësishme dhe zhvillimin e aftësive për trajnimin dhe edukimin e mëtejshëm. Kompania filloi punën 95 vjet më parë si një vend prodhimi për dhëmbët qeramike dhe tashmë ka evoluar në një kompani udhëheqëse ndërkombëtare me një game të plotë produktesh.

Partner Zyrtar
Akademia Ivodent Universiteti i Laborantëve Dentarë
Germany

3shape

Dy studentë të diplomuar themeluan 3Shape në kryeqytetin e Danimarkës në vitin 2000. Sot 3Shape ka mbi 1.500 punonjës, të cilët u shërbejnë klientëve në mbi 100 vende, nga një numër gjithnjë në rritje i zyrave të 3Shape në mbarë botën. Produktet dhe inovacionet e 3Shape vazhdojnë të sfidojnë metodat tradicionale, duke u mundësuar profesionistëve të dhëmbëve që të trajtojnë më shumë pacientë në mënyrë më efikase. 3Shape po ndryshon fushën e stomatologjisë duke zhvilluar inovacione që ofrojnë kujdes të lartë dentar. Portofoli i skanerave 3D dhe programeve software CAD/CAM për industrinë e dhëmbëve përfshin skanerin intraorials 3Shape TRIOS, skanerin 3Shape X1 CBCT dhe produkte të tjera të skanimit dhe dizenjimit të tregut për laboratorët dentarë.

Akademia Ivodent

Rruga “Fortuzi” nr 91

1016, Tiranë

info@ivodent.edu.al

+355 69 606 0775

+355 69 700 3070

© Akademia Ivodent – Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Rrjetet tona sociale
website