Rector

Prof. Ilo Mele

Prof. Ilo Mele u diplomua për Kimi në vitin 1968 në Universitetin “Kim Ir Sen”, Phenian, Kore e Veriut. Në vitin 1981 Prof. Mele kreu një specializim në Ecole Nationale Superiore de Genie Chimique, Nance, Francë dhe një tjetër specializim në Kimi Fizike të Sipërfaqeve në Universitetin “Pier dhe Marie Curie”, Paris, Francë. Prof. Mele është rektori i Akademisë Ivodent dhe njëkohësisht titullar i disa lëndëve në 3 programet e studimit që ofron Akademia.

Dean

Prof. Fejzi Keraj

Prof. Fejzi Keraj, Dekan i Fakultetit të Teknikave Dentare, është diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë në 1976 si Mjek Stomatolog. Në vitin 1990, ai mori titullin Dr. e më pas titullin Prof. nga Fakulteti i Mjekësisë (sot Universiteti i Mjekësisë, Tiranë). Prof. Fejziu ka eksperencë shumë vjeçare në fushën e dentistrisë dhe teknikave dentare. Ai ka punuar në disa qytete të Shqipërisë si mjek stomatolog dhe si drejtues i disa institucioneve apo klinikave dentare në Shqipëri.

Head of the Department of Orthodontics

Dr. Iris Çaçani

Dr. Iris Çaçani ka përfunduar studimet universitare në periudhën 1993-1998 në Fakultetin e Mjekësisë, Universiteti i Mjekësisë ku mori titullin Mjek Stomatolog, pasuar nga një Master në Ortodonci në vitin 2006 në të njëjtin Universitet. Në 2020 ajo ka marrë titullin Doktor i Shkencave dhe që prej 2002 dhe punon si pedagoge e jashtme pranë Universitetit të Mjekësisë. Gjithashtu është pjesë e stafit të Akademisë Ivodent si shefe e Departamentit të Ortodoncisë, Fakulteti i Teknikave Dentare.

Head of the Department of Prosthetics

PhD. Mirlinda Naçi

PhD. Mirinda Naçi ka kryer studimet ne Universitetin e Mjekësisë dhe Farmacisë “Carol Davila”, Bukuresht, Rumani ku dhe ka kryer specializimin në Ortodonci (1994-2003). Pas rikthimit në Shqipëri, është angazhuar si pedagoge e Ortodoncisë pranë Universitetit “Zonja e Këshillit të Mirë”, Tiranë në periudhën 2006-2016. Mirlinda Naçi ka mbrojtur gradën Doktor (PhD) në Itali dhe sot është pjesë e stafit të Akademisë Ivodent si shefe e Departamentit të Protetikës, Fakulteti i Teknikave Dentare.

ivo.html

Akademia Ivodent

Rruga “Fortuzi” nr 91

1016, Tiranë

info@ivodent.edu.al

+355 69 606 0775

+355 69 700 3070

© Akademia Ivodent – Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Rrjetet tona sociale
website