Kontakto

Për kontakt të drejtpërdrejtë mund të na shkruani në rrjetet sociale Facebook dhe Instagram.

Rrjetet sociale

Për çdo pyetje eventuale

Plotëso fushat e mëposhtme dhe do të të kontaktojmë së shpejti

Akademia Ivodent

Rruga “Fortuzi” nr 91

1016, Tiranë

info@ivodent.edu.al

+355 69 606 0775

+355 69 700 3070

© Akademia Ivodent – Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Rrjetet tona sociale
website